Novinky a Trendy

Seznam základních kancelářských potřeb: Máte je všechny?

Gabriela Tomková
4 min. čtení
1. 8. 2022
Seznam základních kancelářských potřeb: Máte je všechny?

Kancelář je místo, kde se rodí nápady, vznikají příběhy a oslavují se společné úspěchy i šťastné konce. Stejně, jako je každý z nás úplně jiný, tak i každá kancelář je originální. Jedno mají ale společné –⁠ kancelářskou výbavu, bez které se při práci neobejde nikdo z nás. Poradíme vám, jak si zajistit perfektně vybavenou kancelář, kde budete mít vše potřebné pro efektivní práci.

Chystáte se přijmout nového zaměstnance?

Každá firma by měla o své zaměstnance dobře pečovat, dbát o jejich pohodlí a připravit jim příjemné pracovní prostředí. Brzy přijmete nového kolegu? Nachystejte mu uvítací balíček základních kancelářských potřeb!

Krok za krokem

Jak postupovat při vybavování kanceláře a čemu se raději vyhnout?

Ať už se chystáte zařizovat novou kancelář pro velký tým, nebo jen kontrolujete, že ve vašem home officu nic nechybí, doporučujeme postupovat podle tohoto návodu:

1. Co už máte

Na začátku je dobré zjistit, které pomůcky už doma či v kanceláři máte. Často také firmy připravují pro nové zaměstnance uvítací balíček kancelářských potřeb, zjistěte si proto, co obsahuje. Zmapujete tak, které kancelářské potřeby už objednávat nemusíte

2. Základní balíček

Vytvořili jsme pro vás krátký seznam, ve kterém najdete základní kancelářské potřeby, které budete pravděpodobně potřebovat hned první pracovní dny. Můžete si tak zkontrolovat, zda je máte všechny:

3. Co vám chybí

Sledujte, co vám při práci chybí, a zapisujte si to. Mějte na stole stále špalíček na poznámky, ve kterém se vám bude rozrůstat seznam chybějících kancelářských pomocníků. Zapisujte si nápady ihned, když vás při práci napadnou. Vyhnete se tím zdlouhavému vzpomínání.

4. Inspirujte se

Zeptej se kolegů ve firmě, které pomůcky jsou pro ně nejdůležitější, které by vám do začátků doporučili a zda mají nějakou vlastní vychytávku nebo vynález. I na e-shopech s kancelářskou výbavou můžete najít spoustu inspirace.

5. Buďte kreativní

Vymýšlejte nápady, jak si urychlit a usnadnit práci. Každý pomocník na kancelářském stole může vaši práci učinit efektivnější. Každá pomůcka může mít mnoho způsobů využití. Stačí jen objevit to správné pro vás.

Pomáhá vám při práci TO DO list?

Efektivitu práce může zvýšit přehledný list úkolů, zapisování nápadů nebo zaznamenávání grafů a nákresů.
Topíte se někdy ve svých poznámkách? Vybavte se tabulkou na psaní a libovolně své zápisky doplňujte, mažte a upravujte.

6. Spolupracujte a ušetřete

Váš nový seznam sdílejte se svým týmem. Zeptejte se kolegů, zda jim něco nechybí nebo nepřebývá. Společná objednávka vám pomůže ušetřit čas i náklady za poštovné.

Zdraví a pohodlí nenechávejte až na konec!

Závěrem pro vás máme několik rad, na které je při zařizování kanceláře dobré pamatovat. Ochráníte tím své zdraví, udržíte se v pohodlí a zvýšíte svou produktivitu:

Přejeme mnoho úspěchů ve vaší nově zařízené kanceláři!

Gabriela Tomková

Product Manager

Ráda vaří a když jí zbyde čas vedle výchovy syna, ráda se proběhne nebo si vyjde na výlet do přírody.

Každý pátek vám pošleme nové články do e-mailu

Buďte v obraze, přihlaste se k odběru novinek e-mailem a ZÍSKEJTE 10% SLEVOVÝ KUPÓN!. Nebojte, váš e-mail nikomu jinému nedáme a budeme vám posílat jen novinky z Officeo magazínu.

Začít odebírat novinky

Další oblíbené články