O magazínu

Hledáte užitečnou radu, chytrý tip nebo trendy inspiraci pro sebe či vaši firmu?
Naši odborníci vám na stránkách Officeo Magazínu poradí co vybrat do kanceláře, přinesou tipy pro byznys i podnikání, pomůžou v domácnosti a budou inspirací pro vaši kreativní tvorbu.

Gabriela Tomková

Product Manager

Ráda vaří a když jí zbyde čas vedle výchovy syna, ráda se proběhne nebo si vyjde na výlet do přírody.

Jan Havlík

Online Marketing Specialist

Honza za své dlouholeté působení ve společnosti nasbíral mnoho zkušeností nejen se sortimentem. Zajímají jej moderní technologie a ekonomie. Nejraději tráví čas ve vodě plaváním, volným potápěním, také jezdí na kole.

Kristýna Jandová

Externí pracovník pro OFFICEO

Tvořivá a kreativní práce, smysl pro detail a hra se slovy, to je Kristýna. Ve chvilkách volna se ráda toulá přírodou, maluje nebo se učí hrát na kalimbu. Pro Officeo Kristýna zpracovává zajímavá témata do textové podoby.

Rudolf Pelán

Vendor & Product manager

Silnými stránkami v oboru může být vzhledem k předchozím zkušenostem komplexní vhled do procesů produktového a nákupního oddělení, znalost sortimentu a odpovědný a aktivní přístup pro práci. Potěšení mi samozřejmě přináší dobře odvedená práce. Mezi mé zájmy patří hlavně pohyb v přírodě, výlety a jízda na kole, kde čerpám potřebnou energii.

Klára Švábová

Marketing Specialist

Má syna, ráda jezdí na motorce a má široký přehled napříč všemi kancelářskými potřebami.

Luboš Dostál

Product Specialist - Furniture

Luboš je expert v oblasti nábytku do kanceláře. Ergonomii pracovního místa si oblíbil natolik, že je dnes jeho koníčkem. Volný čas věnuje rodině nebo aktivnímu odpočinku. Baví ho fotbal, tenis a kolo.