Novinky a Trendy

Konec nudy! Letos buďte při vybírání valentýnských dárků originální

Gabriela Tomková
3 min. čtení
2. 2. 2022
Konec nudy! Letos buďte při vybírání valentýnských dárků originální

Začnete se těšit na Valentýna hned, když odstrojíte vánoční stromeček a sundáte z oken světýlka? Nebo stejně jako původce svátku, umučený svatý Valentýn, tento den přetrpíte jako nutné zlo? Ať jste to dosud měli jakkoli, zkuste letos brát Valentýna jako příležitost udělat radost komukoli, koho máte na světě nejvíc rádi. Své drahé polovičce, kamarádce či kamarádovi nebo v duchu sebelásky – sami sobě.

Co dát místo růží?

Kytičkou nikdy neurazíte. Nezapomeňte ale, že nejlepší dárky jsou vždy kreativní. Nekupujte proto nudné zamilované růže a ukažte, jak toho druhého znáte. Kuchařka možná ocení květinu z oregána a bazalky, věčný nezalévač květin by mohl zase dostat kaktus. Pokud chcete mít doma trochu exotiky, zkuste sehnat pokojovou palmu. Věříme, že vaše milá z takového dárku nezezelená vzteky, ale zrůžoví nadšením.

I květinou jako je kaktus můžete vyjádřit lásku.
Láska prochází žaludkem.

Pamatuješ, jak tenkrát…

Spoustu lidí zahřeje na srdci vzpomínka na doby, kdy se z nesmělého pokukování stalo nejprve napínavé flirtování, pak pravidelné randění a nakonec společné soužití. Stačí postahovat vaše společné fotky z Facebooku, vytisknout je a nalepit do alba, rozvěsit po bytě nebo vložit do rámečku. Nezapomeňte ale na jednu věc – základem úspěchu je vybrat fotky, kde vám to spolu vážně sluší. Jen tak váš partner či partnerka roztaje jako sněhulák na slunci.

Ve Fotolabu mají zavřeno?

To vás přeci nezastaví. Pořiďte si domů kvalitní tiskárnu, nakupte fotopapír a tiskněte fotky třeba pro celou ulici.

Teplo domova

Mihotavý plamínek vždy značí, že se chystá nějaká romantika. Voňavá svíčka může potěšit nejen zamilovanou duši, ale i pyromana nebo hasiče. Malé svíčky doporučujeme naskládat kolem napuštěné vany s plátky růží, čímž nalákáte druhého na společnou koupel. Zároveň budete mít v případě jakékoli nehody po ruce rovnou i vodu k uhašení. Velké svíčky poslouží jako světlo u následné romantické večeře. A pokud by se valentýnské randíčko nevydařilo podle vašich představ, můžete je využít při pálení společných fotek.

napuštěná vana s pěnou, svíčky, okvětní plátky růží, romantická nálada
Romantickou náladu vzbudíte například voňavou koupelí.

Trocha sladkého na nervy

Slyšeli jste už o čokoládkách Singles? Ačkoli se to tak může na první pohled zdát, nejedná se o speciální edici čokolády pro nezadané. Toto balení miničokoládek různých příchutí potěší všechny mlsné jazýčky, ať už jste single nebo jen nechcete zládovat velkou čokoládu na posezení. Máte dvě možnosti: buď si decentně uzobnout jednu čokoládku denně, což nevystřelí ručičku na váze do historických výšin, anebo se do nich pustit s vervou a ochutnat je všechny. Láska k čokoládě je taky láska a ta se přece na Valentýna slaví, no ne?

Něco ostřejšího pro otrlé

Jack Daniel’s – s tímhle chlápkem rády tráví Valentýna nejen smutné nezadané dámy, ale nepohrdnou ani pánové jakékoli orientace. Může to být ideální společník. Nehodnotí, nekritizuje, naslouchá a příliš toho nenamluví. Jen bacha na to, abyste se v jeho společnosti nebavili moc často! Příliš intenzivní vztah způsobuje závislost.

Gabriela Tomková

Product Manager

Ráda vaří a když jí zbyde čas vedle výchovy syna, ráda se proběhne nebo si vyjde na výlet do přírody.

Každý pátek vám pošleme nové články do e-mailu

Buďte v obraze, přihlaste se k odběru novinek e-mailem a ZÍSKEJTE 10% SLEVOVÝ KUPÓN!. Nebojte, váš e-mail nikomu jinému nedáme a budeme vám posílat jen novinky z Officeo magazínu.

Začít odebírat novinky

Další oblíbené články